În prezent numărăm 15 locații și aproape 300 unități locative construite.

   Având proprii angajați urmărim îndeaproape execuția și calitatea ei, punem foarte mult accent pe relația cu fiecare angajat, și de altfel și cu fiecare subcontractor.

   Povestea noastră a început în 2007, când am început destul de timid cu câțiva angajați și experiența aproape zero ca antreprenori în domeniul construcțiilor, cu mici lucrări de finisaje și termoizolații. Trecând 2 ani am ajuns să creștem efectivele de personal și ne-am gândit tot mai serios la extinderea activității pe partea de structură.

   Au urmat ani buni, dar cu multă muncă și peste 100 de proiecte implementate pentru alți dezvoltatori. Muncind mult și văzând oportunitățile domeniului în care ne desfășurăm activitatea am făcut pasul următor  înspre a deveni dezvoltatori. Astfel în 2015 începeam construcția a două duplexuri(de data aceasta cu experiența execuției acumulată) în localitatea Florești, un prim proiect de care ne amintim cu plăcere.

   Mai apoi, s-au succedat într-un ritm destul de accelerat proiecte mai mari și mai mici în diverse locații, majoritatea în localitatea Florești, ultimul fiind chiar și cel mai mare, un imobil de locuințe colective (60 apartamente) situat în apropierea reprezentanței Volvo-BMW (în partea vestică a orașului Cluj-Napoca)

   Ne diferențiem prin calitate, promtitudine, încadrare în termenele promise și mai ales grijă față de client și după ce acesta a cumpărat.

   Facem lucrurile mânați de pasiune pentru acest domeniu și satisfacția finală a clientului mulțumit că a făcut o alegere bună și ne bazăm foarte mult pe clienți mulțumiți și recomandări venite din partea lor.